Zumba/Bokwa dansfeest voor Bafang Kids Steun

Zumba/Bokwa dansfeest voor Bafang Kids Steun, Kameroen

Een van onze enthousiaste vrijwilligers van Stichting Bafang Kids Steun , Patrick Spa, heeft op zondag 28 juni samen met andere dansinstructeurs een geweldige Zumba en Bokwa dansfeest georganiseerd.

Het feest werd gehouden in de gymzaal aan de Lissabonweg in Vlaardingen en er waren maar liefst ruim 80 deelnemers op af gekomen. Sommigen waren zelfs helemaal uit Groningen gekomen. De stemming zat er al snel in en iedereen deed leuk mee. Het was een geslaagde middag waarin iedereen op een blije manier kon werken aan de conditie en tegelijk een goed doel, in dit geval Bafang Kids Steun, kon steunen. De deelneemsters hadden plezier en gezelligheid tegelijk.

De opbrengst van de middag was 250 euro voor Stichting  Bafang Kids en dit geld wordt in September gebruikt voor de aanschaf van school-en sportmaterialen voor de basisscholen waar we mee samenwerken in Bafang in Kameroen.

We willen alle instructeurs bedanken die deze middag mogelijk hebben gemaakt:
Remondo, Sharmayne, Orlando, Karin, Patty, Janelle en Varsha, Joyce en Milly, Hans Jurgen, Sofya, Wendy , Astrid, en natuurlijk Patrick.
En natuurlijk bedanken we alle sportieve deelneemsters aan deze middag!! Geweldig wat jullie hebben gedaan voor de kids in het dorp Bafang in Kameroen.