Benefietdag van HV Helius voor BKS

Vier meiden van het eerste damesteam van handbalvereniging Helius uit Hellevoetsluis hebben op zaterdag 2 juni een hele succesvolle dag georganiseerd met allerlei activiteiten met als doel een leuke opbrengst voor Bafang Kids Steun.
Leenke, Danielle, Marleen en Frederieke zijn maar liefst vier maanden druk bezig geweest met de voorbereidingen van deze dag. Er was een benefietwedstrijd tussen twee Eredivisieteams Haro Rotterdam en Fiqas Alsmeer, auto’s werden gewassen en er werd oa taart verkocht, tatoo geplaatst etc….

Er was veel belangstelling voor deze dag onder de leden van de vereniging maar ook belangstellenden van buiten de vereniging (tot zelfs Den Haag toe) kwamen een kijkje nemen en droegen een steentje bij aan deze gezellige en zeer geslaagde dag.

We willen alle leden,bestuur, de jeugd, de dames en alle andere betrokkenen van Helius dan ook hartelijk danken voor het geweldige bedrag van 2500 euro dat deze dag heeft opgeleverd. Het geld zal gebruikt worden voor het opknappen en aanleggen van een sportveld in Bafang het dorp in Kameroen waar Leopold Foussom trainer/coach van de Dames 1 van Helius vandaan komt.

Op onze site www.bafangkids.org kun je zien waar in Kameroen aan gewerkt wordt, namelijk onderwijs , sport en veel meer voor de kids van Bafang.