Vakantieactiviteiten in Bafang zomer 2013

Van 29 juli tot en met 16 augustus hebben we in Bafang het zomervakantieprogramma georganiseerd. Ruim 95 kinderen hebben per dag meegedaan. In de ochtend waren er knutselactiviteiten, daarna samen lunchen en de middag konden de kinderen sporten.

De recreatieve activiteiten omvatten oa: tekenen en schilderen, knippen en plakken, film, informatica en sport en spel. De lunch bestond afwisselend uit brood en fruit en iets te drinken.

Het hoofdthema deze zomer was hockey. De week voor het begin van de zomeractiviteiten hebben we hockey als sport in Bafang geïntroduceerd door middel van een masterclass. Daarnaast werden er ook andere sporten aangeboden zoals badminton, tennis, tafeltennis, korfbal, voetbal en baseball.

Deze zomer is de tafeltennistafel afgemaakt en er staat nu op het terrein van St. Paul een prachtige tafeltennistafel die ook buiten schooltijden gebruikt kan worden. Hij is gefinancierd oa vanuit een actie van basisschool Nieuw Rozenburg uit Kralingen. Ook vanuit de Basisschool OBS Onder de Wieken in Nieuwe Bijerland en de Protestantse Kerk Nederland te Hoogvliet is een bijdrage geleverd. Daar zijn we heel blij mee.

We willen natuurlijk al onze vrijwilligers bedanken die deze zomer enthousiast hebben meegedaan. Dit zijn: Rutger den Hartog , hockeytrainer van Hockeyclub Rotterdam,en Marleen Gouma en Leenke de Blaeij van Handbalvereniging Helius uit Hellevoetsluis. Ook onze speciale dank gaat uit naar Sport en Recreatie Rotterdam, Handbalvereniging Helius uit Hellevoetsluis, HE Design uit Hellevoetsluis, en iedereen die een bijdrage heeft geleverd.