Hockey masterclass in Bafang

Deze zomer was hockey het hoofdthema dat werd aangeboden. Drie dagen lang heeft Rutger een masterclass gegeven aan de sportbegeleiders van AJA. Dit was van 23 t/m 25 juli. De inhoud bestond oa uit het aanleren van basistechnieken, conditieopbouw en coördinatie, samenspel en opbouw. Aan de masterclass hebben 12 sportbegeleiders en sportleraren deelgenomen.

Tijdens de zomeractiviteiten heeft hockey veel aandacht gekregen. De kinderen uit Bafang die tot nu toe alleen uni-hockey (met een zachte stick en puck) hebben gespeeld konden zich nu uitleven op de volwassen vorm van deze sport. Kinderen hebben echt genoten van het maken van een overstap. De bedoeling is om in het komende schooljaar op de scholen langzamerhand steeds meer over te stappen op deze vorm van hockey spelen.

Dit project is tot stand gekomen door samenwerking met Mevrouw Ineke Blok-Kettenis van Hockeyclub Rotterdam, hartelijk dank hiervoor. We willen ook de vereniging zelf bedanken. Alle mensen die direct of indirect een bijdrage hebben geleverd zoals het doneren van hockey materiaal willen we enorm bedanken voor hun medewerking.